tiistai 4. elokuuta 2009

Lomat on sitten ohi


Töissä jo kaksi pitkää päivää, onneksi tämä osa-aikaeläkeläisen viikonloppu alkaa jo keskiviikkona, joten edessä taas viisi vapaata. Tekeminen ei kuitenkaan tunnu koskaan loppuvan terassi täytyy viimeistellä, pojan autokatosta pitäisi mennä jatkamaan ja onhan edessä viikonvaihteessa kisreissu Tartoon jonne lähdetään lauantaina. Viime vuonna suomalaisilla meni aika hyvin, voittoja tuli lähes jokaisessa ikäsarjassa Teme, Esa, Ripa ja minäkin olin kakkosena. Täytynee tänä vuonna yrittää parantaa sijoitusta, eihän se ole kuin pykälän verran. Vauhti on ainakin viime vuoteen verrattuna kasvanut kohtuullise hyvin, kiitos Esan, jonka kanssa lenkkeillessä Suunnon analyysi näyttää aina erittäin kehittävää harjoitusta, kun yksin mennessä se tuppa jäämään kehittävän ja joskus jopa vain ylläpitävän harjoituksen tasolle.


Esalta olen saanut myös tekniikkaan vaikuttavia neuvoja, jotka menevät enemmän tai vähemmän perille, pikkuhiljaa kuitenkin jotain kehitystä tapahtuu. Ei voi muuta kuin ihailla esimerkiksi Esan ylämäkiluistelua, on se niin vaivattoman näköistä, kun itse polkee reidet hapoille ja ei millään pysty oivaltamaan tuota tekniikkaa toivottavasti jossain vaiheessa saisa ainkin osan tuosta tekniikasta kopioitua omaan menemiseen.


Tarton jälkeen olisikin sitten syyskuun alussa ne masterssien MM kisat, Sinne olisi tarkoitus lähteä. Muutama hyvä harjoitus tulevina viikkoina ja sitten keventäen ennen kisaa, niin eiköhän senkin kisan pysty läpi luistelemaan.

Ei kommentteja: